Meny

Studentärenden

Här kontaktar du Studieadministrationen. Vi hanterar alla ärenden inom 2 arbetsdagar. Högskolan är stängd alla röda dagar, juli månad samt delvis under jul- och nyår. Under dessa perioder är handläggningstiden längre än vanligt.

Här kan du också kontakta studierektor och studievägledare om du exempelvis behöver skjuta upp studiestarten, göra uppehåll i dina studier, tillgodoräkna tidigare studier med mera. Kom ihåg att du ska aldrig mejla privata eller konfidentiella uppgifter, utan det är viktigt att du använder Ansökan studentärende som är en lösenordskyddad digital tjänsteportal där dina uppgifter behandlas på ett säkert sätt.

Om det är något du undrar över är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Du hittar också svar på vanliga frågor här.

Studentexpedition

I enlighet med myndigheternas rekommendationer så har högskolan undervisning och verksamhet i huvudsak på distans under höstterminen. Det betyder att även vår studentexpediering fungerar mestadels digitalt. Du kan nå oss via vår e-tjänst här. I personliga ärenden som kräver identifiering hänvisar vi till e-tjänsten för att garantera en säker hantering. I mer allmänna ärenden går det givetvis bra att även ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter till alla administratörer här nedanför.

Vi är även på plats i studentexpeditionen under vissa tider (se nedan). I normala fall finns expeditionen i hus R, plan 2. Just nu, på grund av pågående vaccinationsinsats, befinner vi oss på plan -1 i hus D (i det så kallade klänningsrummet bredvid Grottan). Ansvarig administratör för studentexpeditionen är Åsa Bergqvist.

I Studentexpeditionen kan du t.ex:
– hämta ut rättade papperstentor (medtag legitimation)
– hämta ut ryggsäckar, engångskläder, namnskyltar, S-HLR kort osv
– hämta klänning, mössa, brosch/slipsnål inför examenshögtiden.

Studentexpeditionens öppettider: onsdagar kl. 12-14.

Vår  studievägledare Anna Cederin har öppet för drop-in besök i sitt rum i hus D, alla torsdagar kl. 11-14. Du är välkommen att titta in och få hjälp med alla studierelaterade frågor. Anna är också samordnare för våra olika stödinsatser för studenter med funktionsvariationer, och erbjuder även rådgivning i detta. Varmt välkommen att titta in!

Studieadministrativ chef
Studierektor
Studievägledare
VIL och schemaläggning
Tentamenssamordnare
Ladok- och antagningsansvariga
Programsekreterare avancerad nivå
Lärplattform, nämndstöd och International Office
Systemansvarig ärendehantering
Prefektstöd, eventkoordinering (examenshögtid), studentexpedition