Meny

SHH på World Academic Forum

18 maj 2022

Nu är det dags för det allra första World Academic Forum Stockholm Summit! Ett tvärvetenskapligt möte där akademiker från hela världen utforskar vår tids utmaningar.

Anmäl dig här

Bring people back into motion  – Is Sustainable Health Something for Everyone?

Datum

18 maj 2022

Tid

Kl. 11.00 – 11.45

Plats

Webbinarium

Pandemin har lämnat spår i folkhälsan. År av isolering och inaktivitet har skapat ohälsa. Vi diskuterar möjliga åtgärder som behövs för att inkludera alla världsmedborgare, även de fattiga kvinnorna med HIV i kåkstäderna och människor med sällsynta sjukdomar, i att leva ett hälsosamt liv i rörelse.

Läs mer här

Young adults’ mental health and lifestyle – What Have we Learnt During the Pandemic?

Datum

18 maj 2022

Tid

Kl. 16.00 – 17.00

Plats

Webbinarium

Samtalet handlar om unga vuxna, psykisk hälsa och livsstil i relation till pandemin. Lärdomar från pandemin och hur man kan använda kunskapen för hållbara hälsostrategier i framtida pandemier diskuteras under webinariet.

Läs mer här

What’s the point of having children? Reproductive Life Planning in a Post Pandemic Reality

Datum

18 maj 2022

Tid

17.00 – 18.00

Plats

Webbinarium

Covid-19-pandemin har på många sätt förändrat vårt sätt att leva. Under detta samtal utforskar vi vad det kan betyda för familjebildning, både för individen, hälso- och sjukvården och samhället i stort. Vågar vi bilda familj i osäkra tider och vad är meningen med att skaffa barn om vi inte kan erbjuda dem en säker värld att leva i?

Läs mer här