SHH LOGO
SHH LOGO

Självständigt arbete

När det är dags att börja skriva det självständiga arbetet är det bra att repetera avsnitten om databassökning i aktiviteten SHH/Informationskompetens i SEO som du läste i början av din utbildning.

Du och eventuell skrivkompis har möjlighet att få individuell handledning från bibliotekarie i en timme när du skriver självständigt arbete. Fyll i blankett för databashandledning som du hittar i SEO under Dokument i aktiviteten SHH/informationskompetens eller aktiviteten för det självständigt arbete alternativt hämtar du en tryckt blankett i biblioteket.

Biblioteket erbjuder även workshops i Zotero som är ett kostnadsfritt program för referenshantering. Läs mer i Informationskompetensaktiviteten.

DiVA (Digitala Vetenskapliga Arkivet) är högskolans öppna arkiv för registrering och publicering av studenternas självständiga arbeteten (tidigare examensarbeten). Läs mer om DiVA.

Sök i DiVA och se vad tidigare studenter skrivit om.

här registrerar du i DiVA


Skriv ut  Skriv ut
Aktuellt

Öppettider:

Må-To 8.00-18.00
Fre 8.00-16.00 

Bibliotekets öppettider under sommaren

13-19/8 Öppet vardagar 9-15, men delvis obemannat - om du vill vara säker på att få personlig hjälp ring 08-406 28 85 innan du besöker oss!

Från och med 20/8 är biblioteket öppet som vanligt.


Obs! Biblioteket är öppet för allmänheten, men direktutlånar endast till högskolans studenter och personal samt personal på Sophiahemmets sjukhus.

Biblioteket förmedlar fjärrlån till externa kunder via kundens hembibliotek.

Tel: 08-406 28 85
E-post: biblioteket@shh.se

Besöksadress:
Valhallavägen 91, ingång R, plan 2.